DNR Leskovac | Vaše zadovoljstvo je naš imperativ!

VIDEO NADZOR

Video nadzor uključuje čin posmatranja scene ili scena i traženja određenih ponašanja koja su neprimerena ili koja mogu ukazivati na pojavu ili postojanje neprimerenog ponašanja.

Uobičajene upotrebe video nadzora uključuju posmatranje javnosti pri ulasku na sportske događaje, javni prevoz (železničke platforme, aerodromi itd.), kao i oko perimetra sigurnih objekata, naročito onih koji su direktno ograničeni prostorima zajednice.

Proces video nadzora uključuje identifikaciju područja koja su zabrinjavajuća i identifikaciju određenih kamera ili grupa kamera koje bi mogle da nadziru ta područja. Ako je moguće identifikovati rasporede kada su se pojavili sigurnosni trendovi ili će se verovatno pojaviti, to je takođe korisno za proces. Zatim je pregledanjem odabranih snimaka u odgovarajuće vreme moguće utvrditi da li se pojavljuju nezakonite aktivnosti.

Jedna takva primena je za vozne platforme. Nakon niza izveštaja o zastrašujućem ponašanju na određenoj železničkoj platformi, otkriveno je da upotreba video kamera i interfona smanjuje potencijal za takve događaje, jer su počinioci počeli da shvataju kako njihovo ponašanje može da se zabeleži i iskoristi kako bi ih identifikovali organi zakona. Štaviše, čin ulaska u voz nije odvratio policiju koja se ukrcala na sledeću stanicu i privela kriminalce. O događaju se pročulo i ovo ponašanje je značajno smanjeno.

Video nadzor HIKVISION – UNIVIEW – ANSEC – BEAR, kamere visokog kvaliteta, DVR uredjaji 4-kanalni, 8-kanalni i 16-kanalni audio i video sistemi.

CENOVNIK OPREME ZA VIDEO NADZOR HIKVISION

[pdf-embedder url=“https://www.dnr.rs/wp-content/uploads/2021/04/Cenovnik-Hikvision.pdf“ title=“Cenovnik Hikvision“]

CENOVNIK OPREME ZA VIDEO NADZOR UNIVIEW

[pdf-embedder url=“https://www.dnr.rs/wp-content/uploads/2021/04/Uniview-Cenovnik.pdf“ title=“Uniview Cenovnik“]