DNR Leskovac | Vaše zadovoljstvo je naš imperativ!

AutAP

Šta je AutAP?

 

AutAP je set elektroničkih uređaja koji međusobno povezani optimiziraju rad klime i ostalih potrošača i omogućuju uštede el. energije. Namjenjen je apartmanima u turizmu, vilama, hostelima i malim hotelima i predstavlja prvo bežično rešenje takve vrste. Ugradnjom AUTAP sastava u Vaš objekat osiguravate smanjenje troškova el. energije bez narušavanja komfora gosta i kvalitete pružene usluge. Uz uštede energije, AUTAP sastav produljuje radni vek električnih uređaja i povećava sigurnost Vašeg objekta gašenjem uređaja kada njihov rad nije poželjan kao što je npr. čajnik koji je gost ostavio po izlasku uključeno.

Ukoliko posjedujete apartmane za turistički najam i ne znate koji je prvi korak ka ugradnji AutAP sastava, obratite nam se sa svim pitanjima, nedoumicama, željama te ćemo mi analizirati mogućnosti i rešenja koja su optimalna za Vaš slučaj.

AutAP je uređaj koji je se vrlo jednostavno ugrađuje u apartman.

 

Najekonomičnija varijanta koristi ožičene kontakte otvaranja prozora i držač priveska ključa, ali zahteva polaganje signalnih kabela od kontrolnog uređaja do tih senzora (podžbukni kanali ili nadžbukne kanalice).

Samo priključivanje je vrlo jednostavno. Naravno, najjednostavnija je ugradnja verzije uređaja koja koristi bežičnu tehnologiju. Nakon ugradnje kontrolnog uređaja, sve što je potrebno je učvrstiti na odgovarajuća mjesta bežične kontakte otvaranja prozora i držač priveska ključa apartmana.

Sastav podržava opciju ulaska pomoću RFID kartica. Tada se u dovratnik vrata (štok) ugrađuje elektroprihvatnik, ispred ulaznih vratiju montira se čitač RFID kartica, a u apartmanu se montira držač RFID kartica koji detektira umetnutost valjane RFID kartice i samim time prisutnost gosta u apartmanu.

Najčešće se cela montaža može obaviti za manje od pola sata, ponekad samo u 15 minuta.